20.4.2020

Tänään oli ihan mukava päivä. Kävin aamupäivällä kärkkäisellä ostoksilla, kävin vaihtaan myös rannekelloon patterit sepon kullassa ja ei ollut edes kallis. Ostin kärältä uuden valokuva-albumin sain laitettua valokuvat uuteen järjestykseen. Pitää ostaa vielä ainakin kaksi albumia niin saan hävittää kaikki vanhat pois. Edelliset on nalle puh ja en oo enään siinä iässä. Pelasin illalla hetken aikaa minee ja siellä menee hyvin. Nyt kaivelen tunnelia niin pitkälle kuin pääsee, siis ihan muuten vaan. Puhelimella pelaan brawl starsia ja tänään sain uuden rämäpään eli Taran. Oon sillä pelannut jo jonku aikaa se on arvolla 8. Nyt kattelen simsponeita ja kohta nukkumaan. Huomenna taas lisää uudesta päivästä mitä oon teheny.

21.4.2020

Tänään oli aika normaali päivä. Pelaillut pokemon go, brawl star (puhelimella), minee ja sims (pc) pelejä toki kattonu telkkaa myös ja ollu koiran kanssa, niinkuin joka päivä. Vähän on väsynyt olo eilisestä vielä. Vois mennä tänäänkin ajoissa nukkumaan niin jaksaa taas touhuilla seuraavan päivän. Varmaan huomenna vois käydä mustikassa (kaupassa) ostaan pirkan mansikkamehua, koska se on hyvää ja halpaa.

22.4.2020

Tänään oli semilaiska päivä. ei oikein jaksanut tehdä paljoa mitään. Kävin koiran kanssa lenkillä, olin koneella ja pelasin minee sekä simsii. Kattonut myös tubevideoita ja pelannut puhelimella pelejä. Oon myös jutellut kavereiden kanssa. Näemme yhden kaverin kanssa huomenna ja pelaamme sulkkista. Meillä tulee oleen varmasti hauskaa, kuten aina. Tässä kattelen vielä hetken telkkaria ja sit unten maille.

23.4.2020

Aamulla Hemuli haukkui jotain, mut missään ei ollu ketään eikä mistään kuulunut mitään eli en tiedä yhtään syytä sille. Pelailin kahden kaverin kanssa sulkkista tänään aamuupäivällä ja se oli kivaa. Ei kuitenkkaan niin hauskaa, kuin kuvittelin. Vois kohta mennä peseen pyykkiä. Sitä onkin kertynyt jonkin verran eli pyykkikori on täysi. Kukaan ei tee sitä mitä pyydän, varsinkaan yks tyyppi (mies). Hän aina siirtää pyyntöni aina seuraavaan päivään tai viikkoon ja silloinkaan ei tapahdu mitään. Se alkaa tympii toden teolla. Niin oon yrittänyt pyytää yhtä kaveria, et nähtäs nyt viikolla frisbeen parissa, mutta hän ei oo vastannut viesteihin vain lukenut ne. On niin p***a olo, kun mikään ei onnistu ja on ´niin v***n tylsääkin. Mä niin toivon, että nähään lauantaina mun parhaan frendin kanssa ja pidetään hauskaa. Heiteltäs ainakin frisbeetä, mut muusta en tiedä mitä hän haluaisi tehä.

24.4.2020

Tänään tuli herättyä aikaisin siinä klo 7 aikoihin. Koira ei herättänyt vaan heräsin itse. Kohta pitäs lähtee käymään kaupassa, mut tuntuu siltä ettei jaksaisi, mut on pakko. No tuli käytyä kaupassa ja tuli siellä tuttukin vastaan. Muutama sana vaihdettiin, ei sen enempää. Kylmä tuuli oli pyöräilessä, mutta hyvin tarkenin kun oli vaatetta päällä. Ei millään keksi mitään tekemistä ja on semmonen tympääntynyt olo. Kaveri ei oo vastannut et nähäänkö huomenna vai ylihuomenna. Toivottavasti vastaa et voidaan nähä ja pitää hauskaa. Ainakin kaveri miettii huomista ja se on hyvä juttu. Toivotaan vaan et suostuu näkemään huomenna.

25.4.2020

Heipä vain jälleen. Aika tylsä päivä ollut tänään. Ollut ulkona koiran kanssa, pelaillut pc, että kännykkä pelejä. Kattonut myös telkkaria ja youtubea. Ei nähty kaverin kanssa tänään, mut ehdotin huomista, ei oo kuitenkaan vastannut siihen. Mut toivon, että nähtäisiin pian, sillä tylsistyn yksin olemiseen (jos koiraa ei lasketa), kun ei oo oikein juttu seuraa ja koira ei oikein osaa jutella takas mitään.

26.4.2020

Eipä nähtykään kaverin kanssa, joten olin kotosalla koko päivän. Oon pessyt pyykkiä, pelannut pelejä, kattonut telkkaa että tubea. Et hieman tylsää on ollut. Siskoolle pitäs keksiä joku lahja, mut en osaa sanoo tai keksii mitään. Kamalaa tämä tylsyys, kun ei oo mittään tekemistä ja väsyttää samalla eikä oikein keksi mitä kirjoittaa. Taidan siis lopettaa tähän.

P.S. Kertokaa mielipiteenne tästä viikko kirjoituksesta ja lukisitteko enemmän tämmöstä vai ihan silloin tällöin kirjoitettuja juttuja.